ING: Huizenmarkt kan aantrekken tot niveau van 2007

Het herstel van de huizenmarkt zet onverminderd door. Bij aanhouden van de huidige trend komt het aantal verkochte bestaande woningen voor het eerst sinds 2007 boven de 200.000 uit. Dat concludeert het ING Economisch Bureau in zijn groeiraming voor dit jaar. 
In de eerste vier maanden wisselden ruim 20% meer huizen van eigenaar dan een jaar eerder. Daarmee lijkt de huizenmarkt aan te trekken tot het niveau van 2007, het jaar waarin voor de laatste keer meer dan 200.000 bestaande woningen van eigenaar wisselden. 

Behalve het aantal verkochte bestaande woningen, verwacht ING dat ook de gemiddelde huizenprijs dit jaar blijft stijgen. Met de historisch lage hypotheekrente liggen de huizenprijzen op koers voor 4% stijging over 2016. In de jaren daarna verwacht ING dat de stijging weer afzwakt. 

Lees verder...
 
Bron: Telegraaf.nl

Unprecedented flexibility

The most flexible broker in Arnhem. Friendly, flexible and results-oriented. You are in good hands. We make selling your home a wonderful experience. And the search for a new home a feast.

FUNDAmentally better

Housenet 3 brings websites of brokers to a unattainable level. Allpossibilities of a largelivingportalinto yourown website.